Preview Mode Links will not work in preview mode

Debbie Bernasco's podcastshow |Voor Een Rijk Leven


Jan 7, 2020

Zoals je weet, of misschien niet, is Tony Robbins mijn coach geweest. De beste Mindsetcoach ter wereld, kan ik je zeggen! 

 
Ben jij weleens naar een event van hem geweest? Of misschien heb jij de docu I”m not your guru op Netflix gezien? Als hij live interventies doet,
weet hij precies wie hij voor zich heeft staan. En weet hij binnen 1 minuut wat je blokkades, belemmerende overtuigen en angsten zijn. Hij kan in no-time diepgewortelde patronen ontwortelen.

Dat intrigeerde mij vanaf het eerste moment enorm. En vanaf de allereerste keer dat ik hem zag, dacht ik 'dat wil ik ook kunnen’. Op deze manier wil ik ook graag mensen helpen. Ik ben gaan ‘speuren' waar hij deze kennis vandaan haalde.
Zeker ook omdat ik vind dat succesvol ondernemerschap voor 80% door innerlijk werk en ‘maar' voor 20% door de juiste ondernemerskills komt, ben ik de afgelopen jaren diverse studies en opleidingen gaan volgen, zoals bijv. een Aura- en Chakrahealing opleiding.

In deze studie werd mij duidelijk wat en hoe Tony Robbins zo goed kan doorgronden: de karakterprofielen van Wilhelm Reich. Hiermee zie je in een oogopslag wat iemand zijn blokkades, belemmerende overtuigen en angsten zijn.
Deze karakterprofielen zijn weer geconnect met bepaalde chakra’s. En nu ben ik er zo op getraind, dat ik direct weet wie ik voor me heb staan en welke angsten en belemmerende overtuigingen je weerhouden om succes te krijgen.

Daar gaat mijn podcast over. Bij mijn podcastblog heb ik een PDF geupload. Als je mijn mijn podcast gaat beluisteren, houdt dan deze karakterprofielen erbij dan weet je direct welk profiel jij hebt. 

En weet, als je van binnen geheald bent op je blokkades, belemmerende overtuigen en angsten, dan is de weg vrij voor een rijk leven; een leven vol liefde, geluk, succes, diep vertrouwen en rijkdom.
Dat gun ik jou van harte!