Preview Mode Links will not work in preview mode

Debbie Bernasco's podcastshow |Voor Een Rijk Leven


Aug 21, 2019

De tool waardoor je duurzaam uit je comfort stapt. 

Je kent wellicht die uitspraak wel: als je uit je comfort zone stapt, dan start the magic. Uit je comfort zone stappen betekent dat je echt kunt gaan bouwen aan je business, aan je naamsbekendheid, aan je winst en financiële onafhankelijkheid. 

Als je uit je comfort zone stapt dan kan je voor jezelf grote doelen stellen. Doelen die bijdragen aan het dienen van je purpose. En écht geloof me, als je dient vanuit je purpose dan creëer je mega veel impact en ben je van betekenis. 

Maar ja, het is altijd weer makkelijker gezegd dat gedaan. Nou, als iemand weet wat het is om uit je comfort zone te stappen dan ben ik dat wel, want veel mensen weten het: ik heb al mijn gehele leven last van vliegangst. Toch ga ik volgend jaar naar Bali op retraite. Mijn langgekoesterde droom en waar ik nog meer verdieping ga krijgen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling. 

In mijn podcast geef ik je een super tool om simpel uit je comfort te stappen. Een heel makkelijke oefening. Wat ze ook bij NLP& Hypnose  gebruiken 

Oh ja, ik heb je nog een leuk nieuwtje te vertellen: ik ben geslaagd voor mijn examen Internationaal Register Hypnosetherapeut en daarmee ben ik ook geregistreerd als Internationaal Coach. 

Nu combineer ik trance healing met businesscoaching. Ik vind het een fantastisch! Het is een waardevolle combinatie voor een succesvol ondernemerschap en nog geen enkele businesscoach past dit zo toe. Want mijn overtuiging is dat als je een succesvolle business wilt opbouwen, je ‘schoon’ moet zijn van belemmeringen, overtuigingen en angsten. 80% is mindset en 20% is de juiste ondernemers- en marketingskills.

Ik wens je veel luisterplezier